منتديات ابداع وتميز
مرحباً بك أخى زائر .... منتديات إبداع وتميز
نسعد دائما بزيارتك
إذا كنت قد سجلت من قبل ولم تتحصل على رسالة تأكيد
فستجدها ان شاء الله تعالى لديك فى الايميل داخل صندوق spam وليس inpox
تحياتى لك *** المهندس / وليد محمد رمضان
منتديات ابداع وتميز
مرحباً بك أخى زائر .... منتديات إبداع وتميز
نسعد دائما بزيارتك
إذا كنت قد سجلت من قبل ولم تتحصل على رسالة تأكيد
فستجدها ان شاء الله تعالى لديك فى الايميل داخل صندوق spam وليس inpox
تحياتى لك *** المهندس / وليد محمد رمضان
منتديات ابداع وتميز
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات ابداع وتميز

www.walid.forum.st
 
الوليدالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 اهلا بيكم معانا فى فن الطهى

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
hams
نائب المدير العام
نائب المدير العام
hams



اهلا بيكم معانا فى فن الطهى Empty
مُساهمةموضوع: اهلا بيكم معانا فى فن الطهى   اهلا بيكم معانا فى فن الطهى Emptyالأحد نوفمبر 07, 2010 5:08 am

[[/center
المقادير :

مكرونة اسباجتي
بصلة مفرومة
2فص ثوم مدقوق
علبة من صلصة المكرونة البيضاء الجاهزه
كيس جمبري حجم وسط
2مكعب ماجي
فلفل اسود وقليل من الزعتر البري او الريحان المفروم
جبنة بارميزان للتجميل


الطريقة :

نسلق المكرونة
نحمر البصل مع الثوم ثم نضيف له الجمبري
ويقلب جيداً حتى يتلون نضيف له الصلصة
والماجي والفلفل الاسودويقلب جيداً
نضيف له حبة فلفل احمر واخضر مقطعة قطع صغيرة
لاضفاء نكهة ولون على الطبق
نضيف المكرونة وتقلب مع الصلصة
وتترك على النار لمدة 10 دقائق
حتى تتشبع المكرونة من الصلصة
ثم تغرف في صحن التقديم وتزين بالجبنة البارميزان...

اهلا بيكم معانا فى فن الطهى 9581262914537
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
المهندس
المدير العام
المدير العام
المهندس


الموقع : www.walid.forum.st

اهلا بيكم معانا فى فن الطهى Empty
مُساهمةموضوع: رد: اهلا بيكم معانا فى فن الطهى   اهلا بيكم معانا فى فن الطهى Emptyالثلاثاء نوفمبر 16, 2010 7:05 am


ياسلااااااااااااااااااااااااام
ممكن بعد ماتخلص اخد طبق
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://walid.forum.st
hams
نائب المدير العام
نائب المدير العام
hams



اهلا بيكم معانا فى فن الطهى Empty
مُساهمةموضوع: رد: اهلا بيكم معانا فى فن الطهى   اهلا بيكم معانا فى فن الطهى Emptyالإثنين نوفمبر 29, 2010 6:34 am

وليد بجد ليك التاج دا وسام منك
وممكن طبعا لما تخلص تاخد اللى انت عاوزة هههههههههه


اهلا بيكم معانا فى فن الطهى 97imgcache
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الشيف علاء
مشرف
مشرف




اهلا بيكم معانا فى فن الطهى Empty
مُساهمةموضوع: رد: اهلا بيكم معانا فى فن الطهى   اهلا بيكم معانا فى فن الطهى Emptyالثلاثاء يوليو 19, 2011 2:58 pm

شكل المكرونة جامدة بش مش عارف حارة ولا غيز ذالك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اهلا بيكم معانا فى فن الطهى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات ابداع وتميز :: منتديات ابداع وتميز :: الجانب الخاص بالمرأه :: منتدى فن الطهى-
انتقل الى: